Om hemsidan

Bra marknadsföring behöver inte kosta en enda krona

På Marknadsförd.se hittar du gratis guider och tips om marknadsföring och kommunikation.
Här lär du dig om moderna och traditionella marknadsföringsteorier och modeller, om marknadsföringslagen, onlinemarknadsföring och mycket annat.
Jag strävar för att ständigt skapa detaljerad och lättförståelig dokumentation särskilt anpassad för dig som är egenföretagare eller som studerar inom eller jobbar med marknadsföring och kommunikation.

Bakgrund

Den här webbplatsen grundades år 2014 av mig, Terence Shaw, med visionen om att Marknadsförd.se skulle bli den självklara källan till gratis marknadsföringsmaterial för studenter, företagare och marknadsförare i hela Sverige. Idag är visionen starkare än någonsin och visst har vi kommit långt tillsammans, – sedan förra året har vi sett en femdubbling av antalet unika besökare och hemsidans filmer har blivit populära på Youtube. Tidigare i år släppte jag boken ”Marknadsföring: Grundläggande modeller 2015” och i samband med publiceringen fick 200 personer chansen att ladda ner boken kostnadsfritt. Nu kan du återigen ladda ner boken helt gratis.

Bild: Terence Shaw

Efter några års uppehåll med hemsidan har kulan än en gång sats i rullning och det finns en hel del överraskningar som väntar till våren och sommaren.  Jag ser fram emot att få dela detta år med mina kära läsare (ja, dig!) och jag hoppas att du är lika övertygad som jag om att detta kommer att bli ett riktigt fantastiskt år.

Hemsidans användningsområden

Behöver du inspiration? Då har du hittat rätt. Oavsett om du är marknadsförare, egenföretagare, student, eller något helt annat, så hittar du massvis med nyttig information om marknadsföring på denna hemsida.

Var med och påverka

Är du intresserad av att ta den här hemsidan till nya höjder? Kanske skriva ett gästinlägg eller hjälpa till och designa bilder?

 

Tyck till

Har du några åsikter om hemsidan, förslag på förbättringar, eller önskemål? Dela gärna med dig till mig via info@marknadsford.se.