Hur man byter kanalikon på Youtube (profilbild/visningsbild)

I den här guiden går vi igenom hur man byter en kanalikon på Youtube (också kallad för profilbild eller visningsbild) samt vilka format och mått som kanalikonen ska ha. Fortsätt läsa ”Hur man byter kanalikon på Youtube (profilbild/visningsbild)”

Offentliga, olistade och privata videor på Youtube

När du laddar upp en video på Youtube kan du välja mellan tre sekretessinställningar; om videon ska vara offentlig, olistad eller privat. I denna artikel går vi igenom vad dessa tre alternativ innebär och hur du gör för att ändra sekretessinställningarna för en specifik video. Fortsätt läsa ”Offentliga, olistade och privata videor på Youtube”

Ladda upp längre videor på Youtube

För att kunna ladda upp videor längre än 15 minuter på Youtube behöver ditt Youtubekonto vara verifierat och ha god kontostatus. Detta tar i de flesta fall inte längre än fem minuter att ordna och du behöver bara följa nedanstående instruktioner. Fortsätt läsa ”Ladda upp längre videor på Youtube”

Så fungerar god ställning på Youtube (kontostatus)

För att kunna använda vissa av Youtubes funktioner krävs det att du har god ställning på ditt Youtubekonto. Detta innebär att du måste följa Youtubes riktlinjer och att du har upphovsrätt till de klipp och det material som du laddar upp på Youtube.

Hur du ser din nuvarande kontostatus

Fortsätt läsa ”Så fungerar god ställning på Youtube (kontostatus)”

Hur man gör en prenumerationslänk på Youtube

I denna guide går vi igenom två enkla metoder för att göra en prenumerationslänk på Youtube. Att använda prenumerationslänkar är så gott som ett måste för den som vill öka antalet prenumeranter (subscribers) på sin Youtubekanal. Fortsätt läsa ”Hur man gör en prenumerationslänk på Youtube”

Vad är marketing automation?

Marketing automation handlar kort och gott om verktyg (vanligtvis programvara eller webbaserade tjänster) som har i syfte att hantera, automatisera och genomföra olika marknadsföringsaktiviteter och processer. Tanken med marketing automation är att vissa marknadsföringsprocesser som tidigare har hanterats manuellt ska bli automatiserade och på så sätt spara både tid och pengar. Fortsätt läsa ”Vad är marketing automation?”