Hur man verifierar ett Youtubekonto

I denna guide går vi igenom hur du verifierar ditt Youtubekonto. Det är enkelt och tar bara några minuter att göra och det enda du behöver är en mobiltelefon samt ett Youtubekonto med god ställning.

Hur man verifierar ett konto på Youtube

Först och främst behöver ditt konto vara i god ställning. Du kan se om ditt konto är i god ställning genom att besöka https://www.youtube.com/features och kolla om det är gröna cirklar bredvid texterna samt . Om båda cirklarna är gröna så är ditt konto i god ställning och du kan påbörja din kontoverifiering genom att följa nedanstående instruktioner.

Besök länken https://www.youtube.com/verify och logga in på ditt Youtubekonto. Ange det land som du bor i och välj Skicka verifieringskoden i ett SMS. Skriv sedan in ditt mobiltelefonnummer och tryck på skicka.

Inom kort kommer du att få ett SMS med en sexsiffrig kod som du skriver in i verifieringsrutan på Youtube. Notera att du endast kan verifiera två stycken konton på Youtube per år och telefonnummer.

Så där! Ditt Youtubekonto är nu verifierat!

Varför du ska verifiera ditt Youtubekonto

Det finns mängder av fördelar med att ha ett verifierat Youtubekonto, här är några:

Ladda upp längre videor
Du kan ladda upp videoklipp som är längre än 15 minuter.

Använd egna miniatyrbilder
Du kan använda dina egna, anpassade miniatyrbilder istället för att begränsas till de tre miniatyrbilderna som automatiskt tas fram när du laddar upp ett klipp.

Länka till din egna hemsida
Du kan använda annoteringar i dina videor för att länka till externa webbadresser, som bloggar och hemsidor.

Sänd liveevenemang.
Du kan streama och nå ut till dina tittare live, en funktion som vi troligtvis kommer att få se mycket mer av i framtiden.

Skydda dina videor
Med ett verifierat konto kan du ansöka om innehållsidentifiering (content ID) för att skydda dig ifrån att andra personer otillåtet använder dina videoklipp.

Få reklamintäkter
Ett verifierat Youtubekonto är ett utav kraven för att du ska kunna tjäna pengar på Youtube via Adsense.


Har du några frågor eller funderingar om att verifiera Youtubekonton? Lämna gärna en kommentar!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *